Eenvoudig in 5 minuten een Ebook maken met Readlists

eBook’s zijn populair

Op welke site je tegenwoordig ook komt, iedereen heeft wel een eBook voor je beschikbaar om te downloaden. Bij de ene website is het gratis en bij de andere website kun je betalen middels een tweet. Maar hoe maak je nu zo’n ebook?

Ikzelf heb natuurlijk behoorlijk wat content staan op mijn website die je prima zou kunnen gebruiken in een ebook. Nu kwam ik laatst toevallig op de website van Readlists en zag daar een lege lijst die je zelf kunt vullen met url’s van je eigen artikelen. Readlists maakt van die lijst vervolgens een volledig boek met verschillende hoofdstukken van ieder artikel. Geweldig!


Download het Ebook hieronder:Publiceren

Het mooie is dat je dit Ebook ook nog eens kunt publiceren, zodat je dit als een boek kunt lezen op je iPhone, iPad, je Kindle, of wat dan ook.

Ik heb eens uitgezocht hoe dat nu precies werkt en heb hieronder een video geplaatst die in 6 min precies vertelt hoe dat werkt. Als je een website hebt met voldoende informatie, of je weet websites met voldoende informatie, dan kun je de links in readlists plakken en zo je Ebook maken.

Denk wel even aan de auteursrechten!

 

Opt In Image
Vond je dit interessant?
blijf dan op de hoogte

Ontvang regelmatig een Email met het laatste media en technologie in het onderwijs nieuws.
Geef je Email adres en ontvang het laatste nieuws in je mailbox.

Tags:,
32 Comments