3 tools om eenvoudig afbeeldingen aan je cursus toe te voegen

Afbeeldingen toevoegen aan een cursus hoeft niet moeilijk te zijn.
Hier zijn drie tools waarmee je kunt beginnen om heel eenvoudig een afbeelding aan je cursus toe te voegen.

1. Pablo van Buffer

Buffer’s Pablo app lijkt wellicht de eenvoudigste afbeeldingen creator voor e-learning te zijn. Buffer claimt zelfs dat je een afbeelding in minder dan 30 seconden kunt maken. De app laat je tekst aan een afbeelding toevoegen, welke je kunt stijlen en delen EN downloaden. Je hoeft niet per se een account aan te maken, je kunt het zo gebruiken.

Pablo

 

 


2. Canva

canva-designs
Canva is simpel maar ongelofelijk krachtig. Met Canva kun je allerlei soorten afbeeldingen maken, met een heel eenvoudige en overzichtelijke interface. Je kunt gebruik maken van bestaande lay-out’s. Feitelijk maak je teksten en afbeeldingen met een drag-en-drop interface. Aan het resultaat kun je niet zien dat het met zo’n eenvoudige interface is gemaakt. Een grote aanrader!!  Mijn Favoriet.

Canva

 

 


3. Placeit

Als je wilt laten zien hoe een website er uitziet op bijvoorbeeld een mobieltje of een Mac, dan kun je dit eenvoudig doen met behulp van placeit. Het werkt ook weer heel eenvoudig. Je laat het website adres in placeit, je kiest een afbeelding waarin je deze website wilt laten zien en de rest gaat vanzelf.

 

Placeit