Visie op social media in het onderwijs #innofun

Scholen zijn zich bewust van de veranderingen, ze zien de potentie van sociale media en ontplooien verkennende activiteiten. Vaak zijn de ICT-voorzieningen heel behoorlijk. De meeste klassen beschikken over digitale schoolborden, die het werken met sociale media uitstekend mogelijk maken.

Iedereen in het onderwijs moet goed op de hoogte zijn van het social media gebruik van kinderen

Innofun hanteert het Klavertje4 Model (#K4M) om tot een integrale aanpak van sociale media te komen. U kijkt dan verder dan alleen cyperpesten. En verder dan alleen nieuwe middelen om met ouders te communiceren. U begint bij uw primaire proces: sociale media zo inzetten dat het meerwaarde heeft in de klas. En dat gebeurt in samenhang met de andere klaverblaadjes:

Whitepaper over Klavertje4 Model bestellenHet Klavertje4 Model: sociale media voor scholen (#K4M) is een eenvoudig en krachtig model om sociale media een blijvende en relevante plek te geven in het onderwijs. In de whitepaper “De (onderwijs)wereld draait door!” leest u onze visie op onderwijs. En ontvouwt het Klavertje4 Model zich als geluksbrenger voor het onderwijs.

Eén gedachte over “Visie op social media in het onderwijs #innofun”

Reacties zijn gesloten.